Ξενοδοχείο El Greco Θεσσαλονίκη
Weather - Thessaloniki
21°C  Partly Cloudy
EnglishGreekBulgarian
Εγνατίας 23, ΤΚ 54 630 Θεσσαλονίκη.
Tηλ. +30 2310 520 620, Fax: +30 2310 520 612, E-mail: info@hotelelgreco.gr
Bookmark and Share Facebook twitter Skype Me™!

Προσφορές 2012
Online Κρατήσεις
Best Price Guarantee
Ημ/νία
Μήνας
Έτος
Νύχτες
Δωμάτια
Ενήλικες
Παιδία
Always you have the lowest price when you book on line.

Hotel ElGreco Blog
Εγγραφείτε στο Newsletter μας.
Εισάγετε το email σας.

Θεσσαλονίκη- Οδηγός Πόλης από το ξενοδοχείο El Greco

El Greco: το μοναδικό 3 αστέρων ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη που σας προσφέρει ποιότητα 4 αστέρων

Η Θεσσαλονίκη είναι το δεύτερο πιο σημαντικό οικονομικό, βιομηχανικό, εμπορικό και πολιτικό κέντρο της Ελλάδας και το λιμάνι της του είναι επίσης μεγάλης σπουδαιότητας για την Ελλάδα και τη νοτιοανατολική ευρωπαϊκή ενδοχώρα.

Η πόλη κατέχει ένα μοναδικό χαρακτήρα και μια ομορφιά λόγω της διακριτικής και σημαντικής ιστορίας της, του μωσαϊκού λαών και πολιτισμών,της αρχιτεκτονικής και του τρόπου ζωής. Σε σχέση με τηνΑθήνα η πόλη Θεσσαλονίκης έχει μια διαφορετική αίσθηση:  πιό διαφορετική και μυστηριώδης με μια χαλαρή αλλά και ταυτόχρονα ζωηρή ατμόσφαιρα.

Με ένα μοναδικό πολυπολιτισμικό υπόβαθρο η Θεσσαλονίκη είναι το μέρος όπου 3 θρησκείες συναντήθηκαν, όπου Έλληνες, οι Εβραίοι και οι οθωμανικοί Τούρκοι έζησαν στην αρμονία για αιώνες.

Η πόλη είναι γεμάτη ζωή. Μεγάλοι λεωφόροι, πάρκα και πλατείες που δίνουν πράσινη ομορφιά σε συνδυασμό με τις γραμμές δέντρων στις  εμπορικές οδούς.  Υπάρχουν επίσης παλαιά σπίτια και νεοκλασσικά κτήρια που στέκονται δίπλα-δίπλα με τις σύγχρονες οικοδομήσεις και δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις.

Οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης είναι γνωστοί για τη φιλική διάθεση και τη φιλοξενία τους σε όλη την Ελλάδα. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τη σπουδαία κουζίνα της. Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στα  γλυκά και στις παραδοσιακές πίτες και κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει τις πολυάριθμες ταβέρνες.

Μην ξεχάστε να επισκεφθείτε τις Προσφορές μας οπού μπορείτε να βρείτε διάφορα οικονομικά πακέτα διαμονής και εκδρομές προς κοντινούς σημαντικούς προορισμούς όπως το το Άγιο Όρος.Το Hotel Thessaloniki El Greco μπορεί να οργανώσει εκδρομή για εσάς για όποια περίοδο θέλετε.

Με τις οδηγίες μετακίνησης του ξενοδοχείου μας μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο ξενοδοχείο El Greco και επίσης να βρείτε που αξίζει να διασκεδάσετε στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης μέσω του οδηγού πόλης μας, στον οποίο μπορείτε να βρείτε τι αξίζει  να επισκεφθείτε.

Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε απόψεις και κριτικές για το ξενοδοχείο μας από τους κορυφαίους τουριστικούς ιστότοπους Booking.com, Trivago και TripAdvisor για όλα τα δωμάτιά μας:

 


Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)Ψηφιακή ΣύγκλισηΕΣΠΑ 2007-2013 Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης